Stadstuinieren 2024-02 - Stadstuinieren
Moestuin

Stadstuinieren 2024-02

Stadstuinieren tijdschrift voor de kweker

Ben jij klaar voor een nieuw tuinseizoen vol inspiratie? Stadstuinieren 2024-02 is te bestellen! Dit is hét magazine voor iedereen die graag kweekt en tuiniert—of je nu een balkon, dakterras of moestuin hebt. In deze editie nemen we je mee in de wereld van stadstuinieren met praktische tips, creatieve ideeën en inspirerende verhalen van andere tuiniers.

Benieuwd naar de inhoud? Bekijk dan onze bladervideo en ontdek wat deze editie allemaal te bieden heeft!

Wat kun je verwachten in deze editie?

  1. Handige kweektips: Leer hoe je je eigen groenten, kruiden en fruit succesvol kunt telen, zelfs op een klein oppervlak.
  2. Slimme oplossingen voor kleine ruimtes: Van verticaal tuinieren tot handige moestuinbakken, ontdek hoe je jouw tuin optimaal benut.
  3. Seizoensgebonden adviezen: Wat kun je in het voorjaar zaaien, planten en oogsten? Wij helpen je op weg!
  4. Inspirerende tuinverhalen: Moestuiniers en stadstuiniers delen hun ervaringen, successen en uitdagingen.
  5. Heerlijke recepten uit eigen tuin: Proef de smaken van je eigen oogst met onze verrassende en eenvoudige gerechten.

Heb jij hem al? 

Verschenen in april 2024. 100 pagina’s vol tuingeluk, handige tips en seizoensgebonden adviezen. Perfect voor stads- en balkontuiniers, dakterrassen en kleine moestuinen.
Heb jij ‘m al in huis? Bestel nu en laat je inspireren!

STADSTUINIEREN 02-2024 | Kamerplanten stekken | Voorjaarssoep | Trichosanthes| Oost-Indische kers | Taco’s moestuinen | Stadstuinieren | Moestuintips van Floor | De balkontuin | Taco’s top 10 | Mijn moestuin | Zaai je moestuin |Groene portretten | Eten uit de Stadstuin | Wildplukken | Doe Het Zelf | Columns | Recepten en nog veel meer… STADSTUINIEREN

Het magazine

Jaarabonnement Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift voor de moestuin.
Online los kopen
€ 9.95
Abonneren
Vanaf € 22.50
Tip: Voor € 22,50 heb je al een jaarabonnement en valt hij vanzelf op je deurmat!
logo
Sluiten
close