Eetbare bloemen, verrassend - Vlog - Stadstuinieren
Moestuin

Eetbare bloemen, verrassend – Vlog

Eetbare bloemen – Smaaksensatie

De Oostindische kers (Tropaeolum majus) en de Parakers (Spilanthes oleracea), ook wel champagneblad genoemd, zijn allebei lekkere en gezonde gewasjes waarvan je blad én bloem kunt eten. Ze hebben allebei allerlei gezonde eigenschappen, maar ze zijn gelukkig ook gewoon lekker, dus zeker de moeite waard. Hoewel, lekker …? Het bloemhoofdje van de parakers is misschien wel een beetje (te) veel van het goede.

‘Nooit meer een vlog missen? Abonneer je hier (gratis) op ons YouTube kanaal’

Meer inspiratie:

De smaaksensatie van abc-kruid
Moestuin voor kinderen: Kruiden en bloemen
Recept: Kappertjes van Oost-Indische kers
Daglelie Kweken en oogsten
Paprika kweken
Chutney maken met groene tomaten

Het magazine

Los kopen
€ 7.95
Abonneren
Vanaf € 22.50
logo
Sluiten
close