Knolselderijsoep met porcini

Knolselderij heeft een zachte smaak en kun je rauw of gekookt eten. Een klassieker is in julienne gesneden en gecombineerd met remouladesaus. Gekookt is knolselderij heerlijk als puree en gratin, al dan niet gecombineerd met aardappel, en als smaakmaker in erwtensoep. Maar je kan er ook een heerlijke knolselderijsoep met porcini mee maken.
De ingrediënten van de knolselderijsoep met porcini is voor 4 personen.
Salade met knolvenkel
Maaltijdsoep met okra
Pompoensoep
Slasoep recept
Stadstuinieren: 2021-04. Tekst en fotografie: Marleen van Es.
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!