Rozenbottelsiroop

Pannenkoeken zijn heerlijk met siroop, maar wist je dat je ook een heerlijke siroop kunt maken van rozenbottel? Ideaal als je nog wat rozenbottel oogst hebt en wat nieuws wilt proberen. Zo maak je de rozenbottelsiroop:
Tip: gebruik de rozenbottelsiroop binnen vier maanden en bewaar na opening in de koelkast. Heerlijk over yoghurt, ontbijtgranen, gebak en pannenkoeken!
Dit is een makkelijke manier om je rozenbottel oogst te verwerken, maar mocht je nou toch nog wat oogst overhouden; dan kan je deze ook inmaken om te bewaren.
Inmaken en bewaren: Siroop maken
Siroop van frambozen en rozen
Verfrissende aardbeienlimonade
Zelf Tijmsiroop maken
Stadstuinieren: 2020-04 | Stadstuinieren
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!