Pasta met groene kool en paddenstoelen

Wanneer je denkt aan pasta, dan denk je misschien niet gelijk aan groene kool en paddenstoelen. Maar deze pasta met groene kool en paddenstoelen is zo lekker, dus zeker het proberen waard! In dit recept delen we hoe je de pasta kunt maken voor 6 personen.
• 400 g pasta
• 100 g pancetta (Italiaans spek)
• 400 g savooiekool
• 1 teen knoflook
• 200 g paddenstoelen
• 1 kopje bouillon
• 6 el extra vergine olijfolie
• geraspte pecorino kaas
• peper en zout naar smaak
Tip: Je kunt in plaats van bouillon ook room gebruiken.
Eet smakelijk!
Wildplukken: Op zoek naar boleten
Eetbare paddenstoelen kweken
Recept: Auberginetaart
Groene geheimen: Tamarillo
Daktuin Antwerpen
Vlog: Metamorfose van een voortuin
Stadstuinieren 2014-04 Tekst: Edwin Florès
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!