Plaatcake met pruimen en frambozen

Pruimen kun je verwerken in cake, taart, jam en sauzen maar ook in chutneys en likeuren. Wij maakten er een heerlijke plaatcake mee.
Voor 12 stukken
125 g boter
225 g zelfrijzend bakmeel
220 g suiker
½ tl bakpoeder
2 eieren
125 ml melk
2 tl vanille-extract
6-8 pruimen
125 g frambozen
bakvorm van 20 x 30 cm
Recept: Hartige snijbiettaart
Wildplukken: Bosbessen, lekker en gezond
Uien: Oogst bewaren
Vlog – Zo maak je broccolitaartjes
Stadstuinieren 2019-02 Tekst: Marleen van Es
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!