Gevulde Radicchio

Het blad van radicchio is behoorlijk bitter maar wel erg lekker als je het combineert met kaas, sinaasappel en walnoten in een salade of gesneden verwerkt in risotto. Je kunt de kropjes ook roosteren en op smaak brengen met balsamico en honing.
Elizabeth David geeft in Italian Food een recept voor gevulde radicchio. Het is een bijgerecht voor ongeveer 6 personen.
‘Je kunt de kropjes ook roosteren en op smaak brengen met balsamico en honing’
Eet smakelijk!
Recept: Verse rode zuurkool
Inmaken: Japanse stijl – Tsukemono
Minituin met thema
Sla (zaaien) in de kelder
Stadstuinieren 2018-03 Tekst en fotografie: Marleen van Es
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!