Risotto met geroosterde radijsjes

Deze heerlijk risotto krijgt smaak door de bouillon. Zelf gemaakt van restjes groenten is het lekkerst maar een van bouillonblokje kan prima.
Dit recept is vegan maar je kunt er voor kiezen om er wat geraspte Parmezaanse kaas aan toe te voegen. Doe het dan tegelijk met de peterselie zodat de kaas tijd heeft om te smelten.
Eet smakelijk!
Eten uit de stadstuin: Uien
Pastinaak met koriandersaus
Pasta met zonnebloempitten
Pizza met lente-uitjes en kruiden
Recept: Radijs inmaken
Herfstradijzen kweken en oogsten
Smakelijke lampionbessen kweken
Hartige snijbiettaart
Stadstuinieren 2018-01 Tekst en Fotografie: Marleen van Es
Abonneer je vandaag nog op Stadstuinieren. Het leukste tijdschrift met 100 pagina’s bomvol tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin.
Meld je ook aan voor een maandelijkse inspiratienieuwsbrief in je mailbox!